Hledá se alternativní úřednice

11.11.2012 18:56

Vést (jakoukoli) farmu (a v podstatě i cokoli jiného) za současného systému není zrovna snadný úkol. A zvlášť, pokud pod pojmem třeba "byrokracie" máte ty nejhorší možné asociace a vypořádávání se s ní vám nesmírně ubírá životní energii, vyhazuje vás z relativně dobré rovnováhy apod...

Ano, můžeme se trápit a zvládat to dál "sami", ale proč, když po světě může kráčet jakási úžasná alternativně zaměřená úřednice (sekretářka, účetnice nebo někdo takový, klidně i muž, systémový geek...), která by to ochotně dělala za nás a vůbec ne pro/za peníze (=> tj. otázka volby zájemců), ale (/především) pro ten úžasný naplňující pocit a uvědomění, že její činnost usnadní existenci celé farmy a otevře jí nové dosud nepřístupné možnosti vedoucí k fantastickému rozvíjení nj. našich aktivit. Alternativní úřednice, která by v něčem takovém rozpoznala další smysl svého života a našla tak částečně své (každým pod/vědomě hledané) místo v životě ať duševně či občas fyzicky.

Možná se zdá až naivní hledat tak ohrožené druhy lidí, kteří moc nevznikají, poněvadž se v nich slučují (a nejlépe i doplňují) dvě zdánlivě neslučitelné stránky osobnosti, ale poznali jsme, že na světě existují již metaloví buddhisté, duchovní homosexuálové, nábožní vědci, alternativní učitelé..., tak proč ne třeba alternativní účetní?

Pokud si domníváte, že ve vašem okolí někoho takového znáte, budeme moc rádi, pokud nám zprostředkujete kontakt (argondia@seznam.cz). A pokud neznáte, stejně tak budeme rádi, když informaci pošlete dál, aby kolovala mezi lidmi a časem dorazila k těm správným bytostem, které právě hledáme, ;).