Podpořte Ekokreativní labyrint

08.07.2013 20:46

Před několika měsíci jsem se brouzdal močálem informací na netu a objevil jsem Startovač.cz, což je česká alternativa Kickstarter.com (podobně jako  hithit.com, který jsem objevil později), resp. internetová platforma na financování kreativních projektů. Hned mi zazářila očíčka, protože bych nějaký ten kreativní projekt moc rád založil a následně realizoval.

Podstata těchto platforem je taková, že sponzoři za své finanční příspěvky dostávají zajímavé odměny dle výše příspěvků, a pokud se vybere víc jako 100%, autor projektu dostane od platformy vybrané peníze a projekt realizuje. Pokud se vybere méně, vše je v plné míře vráceno sponzorům, aby se autor projektu nemusel potýkat s jejich nedostatkem při realizaci.

A abych nezdržoval a přešel k věci - S pomocí ostatních obyvatel Ekozámečku jseme založili projekt Ekokreativní labyrint a tímto vás žádáme o vaší podporu. Nejprve prosím shlédněte projektové videa, pak si případně přečtete popis a jednotlivé odměny. Pokud vás to zaujme, můžete přispět libovolnou částkou, a nebo alespoň odkaz na projekt přeposlat přátelům např. prostřednictvím této akce (nebo jakýmkoli jiným způsobem). Náš úspěch je ve Vašich rukou, ;).