Směrovka Ekozámečku

26.07.2013 19:53

Mnozí lidé posuzují dle zevnějšku a v případě našeho Ekozámečku dle jeho částečně neomítnuté fasády, která snadno asociuje slovo "squat" (Tento pojem pro většinu Čechů vyznívá hanlivě především proto, že většina našich squatu nemá úroveň jako některé zahraniční, ve kterých žijí různí undergrounoví a jiní alternativní umělci, jenž je i kreativně zvelebují...).

 

Abychom alespoň trochu zlepšili první dojem při příjezdu, než opravíme fasádu, vytvořili jsme krásnou směrovou ceduli s obrázkami Jůlinky, agnihotry, vykotlaného veledubu a labyrintu, který tu zatím sice nemáme, ale pevně věříme, že se nám ho jednou podaří uskutečnit, takže jsme ho tam už také zařadili. A pokud ještě není začátek září 2013, můžete nám pomoct k jeho vytvoření prostřednictvím  Startovač.cz . Ale ani kdyby projekt neuspěl, my se nevzdáme a vymyslíme, jak ho realizovat.

 

Dodatek - oprava cedule: 6.8.13 udeřilo silné krupobití (největší kousky ledu byly velké jak pořádně šťavnaté třešně), které poškodilo lak cedule a pod barvu zatekla voda, takže jsme směrovku na čas odebrali a pokoušíme se jí různými způsoby zachránit tak, aby byla schopná nějaký čas vydržet... Držte palce, ať se dobře uzdraví a může se brzo vrátit k cestě, na své místo v životě, ;).