Evoluce stránky pro dobrovolníky

09.08.2013 20:04

Rozhodli jsme se po cca roce aktualizovat a dosti rozšířit stránku pro dobrovolníky aj. návštěvníky Ekozámečku.

 

Do nedávna to byli kratší odpovědi na tři otázky typu: Jak se k nám dostat? Jaké tu je zázemí? a Jaký práce se tu dělá? Tyto okruhy jsme obohatili o nové zkušenosti soužití s dobrovolníkami a rozvinuly do přehledné struktury (až 3 úrovně kategorií), kde má skoro každá věta (alespoň každý odstavec) své vlastní jméno stručně vyjadřující, o co se tam jedná, aby se usnadnilo hledání toho, co vás skutečně zajímá. Nejvyšší kategorie jsou řazeny kauzálně od toho, co by lidé měli vědět před odjezdem... až po to, jaká práce se tu dělá, když už se tu zabydleli.

 

Ani tato podoba stránek by však neměla být konečná, protože vše se neustále mění a je potřeba aktualizovávat stárnoucí informace, aby stále dobře a snad ještě lépe sloužily svému účelu. A pokud byste měli pocit, že na stránce chybí něco podstatného, napište nám to prosím třeba na Facebook nebo do komentáře pod článkem na nové pokusné stránce Ekozámečku.

 

Na závěr doporučujeme, aby si stránku pročetli i všichni ti, kdož u nás na Ekozámečku již byli a dobrovolničili, především požadavky a prosby, ;).